Referenssit

Olemme olleet MINDA:n asiakkaita heidän alkuvaiheistaan saakka ja matka on ollut mielenkiintoinen. Myyjät ovat tunnetusti omanlaisia persoonia mutta miten persoonallisuuksien ymmärtämisen kautta myyjiä ja myyntiä voitaisiin kehittää? Tämä ulottuvuus MINDA:ssa kiinnosti meitä kovasti. Olemme MINDA:n avulla saaneet täysin uudenlaista tietoa ja ymmärrystä myyjistä, joka on antanut myös uuden lähestymistavan yksilövalmennukseen sekä tiimien johtamiseen. Kehitystä on tapahtunut ja myyntitulokset ovat myös parantuneet. MINDA:n avulla olemme saaneet myyntiin aivan uudenlaisen lähestymistavan ja olemme erittäin tyytyväisiä tähänastiseen yhteistyöhömme.

Johanna Abgottspon

Head of Sales & Customer Operations – mySafety Oy

Johanna Abgottspon
Minda referenssit Kim Ellonen

Ihmislähtöinen tiedolla johtaminen, sekä kehittäminen on tullut jäädäkseen. On erittäin tärkeää tunnistaa ja ymmärtää myyjien persoonallisuuksien eroavaisuudet ja niiden merkitys osana myynnin johtamista. MINDA on ensimmäinen työkalu, joka on pystynyt tuottamaan tällaisen ymmärryksen. MINDA: n tuottama data, sekä heidän huippuasiantuntijat ovat antaneet meille uudenlaista tietoa ja osaamista entistä parempaan ja yksilöllisempään johtamiseen. Pystymme heidän avullansa tuottamaan yksilöllisempää valmennusta myyjillemme. Aloitimme pilotilla yhden myyntitiimimme kanssa ja tarkoituksenamme on laajentaa yhteistyötä tulevaisuudessa.

Kim Ellonen

Myyntijohtaja – Bookers Group Oy

“Olemme oppineet MINDAN avulla ymmärtämään myyjiemme luontaisen tavan toimia. Luontainen tapa toimia korostuu etenkin stressitilanteissa. Kun ymmärrämme itseämme ja luonteen piirteitämme paremmin, voimme lähteä kehittämään kunkin yksilön kaipaamia myynnissä tarvittavia vuorovaikutustaitoja ja toimintatapoja. PK-yrityksen johdolle on erityisen tärkeää ymmärtää työntekijöidensä eri persoonallisuuksien erot ja ottaa tämä huomioon päivittäisessä tekemisessä ja henkilöiden tukemisessa.”

Minna Torkki

Myyntijohtaja – Somic Oy

Minna Torkki Somic Oy
Antti Seppälä

“Minda tarjoaa mielenkiintoisia näkökulmia dataorientoituneen talon tekijäprofiilin määrittelemiseen. Yrityksen omien datalähteiden yhdistäminen Mindan metodiikkaan ja työkaluun avartaa katsantokantoja. Onnistumisen ja työviihtyvyyden takana on monia subjektiivisia osa-alueita, joita koitamme parhaamme mukaan tukea. Se, että näitä osa-alueita tutkitaan datan ja Mindan yhdistelmän kautta, auttaa tukemaan yksilöitä ja sitä kautta tiimejä heidän ohjaamisessaan ja johtamisessaan. Tarkoituksenamme on jatkossa monipuolistaa ja tarkentaa datamme avulla paitsi yksilön kehittämisen ja tukemisen kokonaisuuksia mutta myös löytää tiettyjä yhteneväisyyksiä sellaisten tekijäprofiilien löytämiseksi, jotka meillä löytävät todennäköisesti sweet spotinsa.”

Antti Seppälä

Co-founder – Dista Oy

Asiakkaitamme
minda-referenssit-bookersgroup
minda-referenssit-mysafety
minda-referenssit-dista
minda-referenssit-promotionpoint
minda-referenssit-somic
minda-referenssit-bestcaravan