Numeroista kohti ihmistä

MYYNTIHERÄTYS
Jokainen myyjä ansaitsee hyvän johtajan

25.11.2021

Innovation Home Tampere
Finlaysoninkuja 3

Myynti on yksi haastavimmista, mutta helpoiten mitattavista ammateista. Myyjän onnistumisen mittarina on yleensä käytetty numeroita ja ihminen niiden takana on unohtunut.

Minda kutsuu sinut 25.11. klo 12-16 tapahtumaan, missä etsitään keinoja myynnin tehostamiseen inhimillisin keinoin.

Koska jokainen myyjä on yksilö – ansaitsee hän myös yksilöllistä johtamista kohti parempia tuloksia!

OHJELMA

Klo 11.30    Ovet aukeaa, tarjolla pientä naposteltavaa
Klo 12.00   Tervetuloa, Mikko Niemelä ja Kati Haikola-Mehtälä
Klo 12.30   Jarkko Kurvinen: Näin rakennat kaksinumeroista kasvua
Klo 13.00   Taru Puukko: Proaktiivisuutta myyjän hyvinvoinnin tukemiseen
Klo 13.30   Keskustelua ensimmäisistä puheenvuoroista / tauko
Klo 14.00   Mikko Niemelä & Jaakko Murtomäki: Minda, koska jokainen myyjä ansaitsee hyvän johtajan
Klo 14.30   Oona Kankkunen: Kasvua somella
Klo 15.00   Keskustelua
Klo 16.00   Tilaisuus päättyy

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu tapahtumaan ma 22.11. klo 16 mennessä.
Paikkoja rajoitetusti 30 ensimmäiselle.

PUHUJINA

JARKKO KURVINEN

Jarkko Kurvinen auttaa yrityksiä ja asiantuntijoita rakentamaan kaksinumeroisen kasvun koneita palveluna. Jarkko on Palveluna Oy.n kasvujohtaja, palkittu yrittäjä ja tietokirjailija. Jarkkoa sanotaan modernin markkinoinnin ja myynnin sanansaattajaksi, ja hän puhuu aiheesta virkistävästi selvää suomea. Hän pyrkii tietokirjoillaan, kuten B2B-markkinoinnin ja -myynnin pelikirja, Mielipidejohtaja ja Henkilöbrändi, viemään koko toimialaa eteenpäin ja hänen seuraava kirjansa Paras Työpaikka Ikinä kertoo, kuinka voittava yrityskulttuuri rakennetaan.

Jarkko Kurvinen
Oona Kankkunen

OONA KANKKUNEN

Oona tunnetaan sosiaalisen myynnin ja LinkedInin valmentajana, innostavana puhujana sekä #linkedinafterworkhelsinki tapahtuman perustajana. Hän auttaa suomalaisia yrityksiä tekemään myynnin kasvua ja rakentamaan tunnettuutta sosiaalisten ja digitaalisten kanavien kautta. Oonalla on erittäin laaja näkemys myynnin kehittämiseen ja johtamiseen sekä hänen opiskelunsa ovat vahvistaneet myös markkinointiviestinnän ja sisältöstrategioiden osaamista. Oonan missiona on oivalluttaa modernin sosiaalisen myynnin ja markkinoinnin sekä sosiaalisen median hyödyistä ja parantaa organisaatioiden myynnin ja markkinoinnin yhteispeliä.

JAAKKO MURTOMÄKI

Koulutuspäällikkö / Mentor-valmentaja Jaakko Murtomäellä on kokemusta satojen myyjien valmentamisesta ja useiden organisaatioiden myynnin kehittämisestä. Jaakon missiona sekä yrittäjänä että asiantuntijana on olla mahdollistamassa merkittäviä läpimurtoja. Myynnin maailmassa se tarkoittaa väsymätöntä pyrkimystä inhimillistää myynnin johtamista ja myyjien sekä johtajien piilevien kyvykkyyksien tunnistamista.

Jaakko Murtomäki
Taru Puukko

TARU PUUKKO

Taru Puukko on työhyvinvointi-ajattelun uudistaja ja perustamansa yrityksen RESET.ONin toimitusjohtaja. Hän työskentelee valmentajana ja konsulttina organisaatioiden ja henkilöstön työhyvinvoinnin kehittämisen parissa, nivoen yhteen sekä liiketoiminnan tavoitteet että henkilöstön hyvinvoinnin tukemisen.

Erilaiset teknologiat ja järjestelmät näyttelevät yhä suurempaa osaa päivittäisessä työssämme. Digihyvinvoinnin tukeminen ja teknostressin ennaltaehkäisy osoittautuu entistä tärkeämmäksi kulmakiveksi henkilöstön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa. Tarun otteessa digitalisaatio ja työhyvinvointi yhdistyvät modernilla, ajatuksia herättävällä tavalla.

MIKKO NIEMELÄ

Mikko Niemelä on Minda Labs Oyn perustaja ja toimitusjohtaja. Mikolla on yli 20 vuoden kokemus myynnistä ja sen johtamisesta, sekä yrittäjyydestä. Mikon tavoitteena on auttaa yrityksiä teknologian avulla entistä parempiin myyntituloksiin dataohjatusti, mutta ennenkaikkea ihmislähtöisesti. Mikon sekä MINDAn missio onkin: Jokainen myyjä ansaitsee hyvän johtajan.

Mikko Niemelä

© 2020 Minda Labs Oy | Tietosuojaseloste